Geloven doe je niet alleen. Daar heb je elkaar voor nodig. Daarom organiseert de Kerk in Nesselande Bijbel- en gesprekskringen om met elkaar in gesprek te gaan over je geloof en de betekenis daarvan voor je persoonlijke leven.
Deze kringen bieden een plaats om samen met andere de Bijbel te lezen, met elkaar te praten en/of te bidden. Met de kringen en andere kleinere verbanden investeren we in elkaar en in de gemeente.

Welke kringen zijn er actief? Wil je een keer aansluiten? Kom gerust langs!

  • 3B-groepen. Bijbel, Biechten en Bidden. Met 2 of 3 anderen kom je ongeveer 1 keer per 2 weken bij elkaar om te bespreken wat je in de tussentijd zelf thuis hebt gelezen (Bijbel), daarna deel je je zorgen en vreugde (Biechten) en tenslotte bid je voor en met elkaar (Bidden). Lijkt je dit voor jou maar heb je nog geen andere deelnemers? Doe een oproep in de app of speel de vraag via de communicatiecommissie en zij doen een oproep hiervoor.
  • Gesprekken rond de tafel – Maandelijkse ontmoeting in de Spil speciaal voor senioren. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Voor data en tijden verwijzen wij je naar de agenda van deze site en de app.
  • Stilte-uur of gebedsuur. Voor wie  op zoek is naar rust. Voor wie wil loskomen van de alledaagse drukte. Check de agenda voor de dagen en tijden. Doorgaans de eerste zondag van elke maand.
  • 16+ bijbelkring. Kring speciaal voor jongeren vanaf 16 jaar. Datum en tijd in onderling overleg. Wil je aansluiten of meer info, neem contact op via jongeren@kerkinnesselande.nl