Ben jij tiener en wil jij ook andere jongeren ontmoeten lees dan verder want de Kerk in Nesselande biedt hiervoor allerlei manieren aan.

Kerk in de Kas (KIK)
Eens in de drie weken ben je op zaterdagavond van harte welkom bij Evanty in Moerkapelle, waar onder meer de tafeltennis- en pooltafel klaar staan en je vanaf 19.30u lekker kan komen chillen! Ook is er altijd een interactief moment voordat we de tijd nemen om samen na te denken en in gesprek gaan over een thema dat te maken heeft met christen zijn in deze tijd. De avond wordt rond 22.00u ook weer ontspannen en gezellig afgesloten met een drankje en wat snacks. Af en toe gaan we er met elkaar op uit om te bowlen, te schaatsen of voor een dropping of eten we met elkaar; gourmet met Kerst en een BBQ in de zomer bijvoorbeeld. Vrienden en vriendinnen zijn eveneens welkom, ook als ze zelf niet regelmatig naar de kerk gaan

Just4you
Tijdens de gewone kerkdiensten op zondagochtend is er ook eens in de drie weken een speciale jongerendienst. We vertrekken na het kindermoment uit de kerkzaal naar onze eigen ruimte. Interactief en laagdrempelig onze eigen samenkomst houden, hoe leuk is dat! Kijk in de agenda wanneer de volgende Just4you is!

Re:Sound
Een dienst voor en door jongeren: een eigentijdse, swingende jeugdkerk, dat is Re:sound! Tijdens deze diensten speelt onze eigen Re:Sound-band en er is altijd een spreker met wie de jongeren zich kunnen identificeren. Iedere derde zondag van de maand januari, maart, mei, september en november om 19.00 uur. Houd de agenda in de gaten en ook de Re:Sound instagram-pagina.

Youth Alpha
Onbekend of nog niet zo bekend met het geloof? of wil je gewoon meer weten of het geloof? dan is de Youth Alpha wat voor jou! We starten een gezamenlijke maaltijd en ontdekken daarna samen meer van het geloof. 10 avonden doen we dat! Meer info hierover zie www.youthalpha.nl en kijk in de agenda wanneer de Youth Alpha in de Kerk in Nesselande weer start.

The Point
Geen onderwerp is te gek als tiener/jongeren. Wil je iets delen met een vertrouwenspersoon binnen de Kerk in Nesselande klop dan gerust aan. Alle contacten zijn vertrouwelijk. Wij zijn Dorette en Marien en zijn te oa bereiken via de mail. Liever bellen of persoonlijk mailen? Check de kerk-app voor deze info.

Meer weten of het jongerenwerk of meehelpen? Stuur een mail.