Ben jij tiener en wil jij ook andere jongeren ontmoeten lees dan verder want de Kerk in Nesselande biedt hiervoor allerlei manieren aan.

Line-up
Line-up is een eigentijdse manier om samen met andere jongeren te praten en discussiëren over het geloof en de bijbel. Jongeren kunnen samen ontdekken wat het christelijk geloof nog steeds betekent en kan betekenen voor hen in hun dagelijks leven hier en nu. De avonden zijn gezellig, uitdagend, interactief en soms sportief: kortom absoluut niet saai! Om de twee weken op maandag- of dinsdagavond om 19.30 uur.

Superwoman
Superwoman avonden zijn hele gezellige avonden waar je jezelf mag zijn, heerlijk kunt lachen & snacken. En daarnaast is geen onderwerp ons te gek, kletsen we wat af, van serieus tot minder serieus. En regelmatig doen we opdrachten, een spel of maken we iets leuks bijvoorbeeld een moodboard of andere leuke meiden dingen.
We hopen jou ook vaak te zien. Je mag ook vriendinnen meenemen van school of die je kent uit de buurt of van sportclub bijvoorbeeld.

Just4you
Tijdens de gewone kerkdienst een hebben we een soort “jongerendienst”. We vertrekken na het kindermoment uit de kerk naar onze eigen ruimte. Interactief en laagdrempelig onze eigen dienst vieren, hoe leuk is dat! Kijk in de agenda wanneer de volgende Just4you tijdens de dienst is.

Re:Sound
Een dienst voor en door jongeren. Een eigentijdse, swingende jongerendienst. Tijdens deze diensten speelt onze eigen Re:Sound-band en er is altijd een spreker die waarmee de jongeren zich kunnen identificeren. Ongeveer om de zes weken op zondagavond om 19.00 uur. Houd de agenda in de gaten en ook de Re:Sound instagram-pagina.

Firewall
Firewall is een activiteit speciaal voor jongens die op de middelbare school zitten. Naast een kort serieus deel zullen we met elkaar iets ondernemen of chillen via poolbiljart/tafeltennis, tafelvoetbal en darts. Rond 22:00 uur is het afgelopen. Soms eten we ook met elkaar. Voor meer informatie en opgeven via jongeren@kerkinnesselande.nl. Welkom!!

Youth Alpha
Onbekend of nog niet zo bekend met het geloof? of wil je gewoon meer weten of het geloof? dan is de Youth Alpha wat voor jou! We starten een gezamenlijke maaltijd en ontdekken daarna samen meer van het geloof. 10 avonden doen we dat! Meer info hierover zie www.youthalpha.nl en kijk in de agenda wanneer de Youth Alpha in de Kerk in Nesselande weer start.

The Point
Geen onderwerp is te gek als tiener/jongeren. Wil je iets delen met een vertrouwenspersoon binnen de Kerk in Nesselande klop dan gerust aan. Alle contacten zijn vertrouwelijk. Wij zijn Dorette en Marien en zijn te oa bereiken via de mail. Liever bellen of persoonlijk mailen? Check de nieuwsbrief voor deze info.

Meer weten of het jongerenwerk of meehelpen? Stuur een mail.