Iedere zondagochtend is er dienst om 10.00 uur in de grote zaal van kindcluster 1, basisschool ’t Spectrum in Nesselande. Je kunt gewoon binnenlopen. Zowel voor als na de dienst is er gelegenheid om koffie of thee te drinken en elkaar te ontmoeten. Voor de kinderen is er wat limonade.
Heb je vragen of opmerkingen stel ze gerust. Ook staan er wekelijks een gastheer en/of -vrouw bij de ingang om uw vragen te beantwoorden. Zij zijn herkenbaar aan een groen keycord met badge.

De Kerk in Nesselande is een jonge gemeente met zo’n 700 leden met gemiddeld zo’n 150 tot 200 bezoekers op zondagmorgen. Ook hebben wij een grote groep 65+ers. We trachten elkaar aan te moedigen om met elkaar gemeente te zijn en dit ook uit te stralen naar de wijk. In alles wat we doen proberen we een link te leggen en een uitnodiging te zijn naar mensen van buiten onze gemeente.

Onze gemeente kenmerkt zich door “eenheid in verscheidenheid”. Eenheid als het gaat om wat ons bindt, namelijk Jezus Christus in de betekenis van zijn sterven en opstanding. Verscheidenheid als het gaat om alle verschillende mensen, met hun eigen mogelijkheden, gaven, vragen en eigenaardigheden.

Wij zijn een open, gastvrije, laagdrempelige, wervelende gemeente die onderdak wil bieden aan gemeenteleden met verschillende kerkelijke achtergronden, maar zich ook nadrukkelijk wil openstellen voor bewoners uit de wijk en omliggende gemeenten die nog niet of niet meer betrokken zijn bij een kerkelijke gemeenschap.

Zondagmorgen zingen we onder begeleiding van een muziekteam uit het Nieuwe Liedboek en uit de bundel Hemelhoog.

Kom dus gerust eens langs op zondagochtend of bij één van onze andere activiteiten!

Wat wij zoal doen staat in ons jaarplan en onze visie en missie is uitgebreid te lezen in ons beleidsplan.