Geven aan de Kerk in Nesselande
De Kerk in Nesselande wil een levendige en actieve gemeente zijn. Er gebeurt van alles! Naast de kerkdiensten op zondag zijn er diverse activiteiten zowel binnen als buiten de kerk. Om alle activiteiten te kunnen bekostigen is er geld nodig.

De Kerk in Nesselande is voor een groot deel afhankelijk van giften. Wil jij meehelpen en bijdragen aan het gemeente zijn? Jouw gift is van harte welkom.

Je kan op verschillende manieren financieel bijdragen. Lees hier meer hoe je kan geven aan de Kerk in Nesselande.

Informatie over de Actie Kerkbalans vind je hier.

Geven aan de Diaconie
Samen willen we bouwen aan Gods Koninkrijk, dat betekent dat we omzien naar elkaar en de mensen om ons heen. De diaconie helpt mensen die op financieel, praktisch of sociaal vlak extra hulp kunnen gebruiken. Daarnaast kiezen we elk jaar een doel (dichtbij of ver weg) uit om ons extra voor in te zetten. Meer hierover lees je hier. Wil je onze diaconie financieel ondersteunen? Dat kan door een gift over te maken via deze link.

Collecte
Binnen de Kerk in Nesselande kan op verschillende manieren bijgedragen worden aan de collecte: contant, met collectebonnen of digitaal. Meer informatie over de collecte vind je hier.

ANBI informatie
Gift(en) aan de Kerk in Nesselande en de Diaconie zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. In je belastingaangifte moet hiervoor het ANBI nummer vermeld worden. De ANBI-gegevens vind je hier.

Declaraties
Soms is het nodig het declaratieformulier in te vullen omdat je als lid van de Kerk in Nesselande kosten hebt gemaakt voor de kerk. Meer informatie over declareren vind je hier.

Veel gestelde vragen
Waar gaat het geld van de collecte naar toe? Hoe kan ik geven via de app? Kan ik collectebonnen aanschaffen? Bekijk onze veelgestelde vragen over giften op een rijtje.
Vind u geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact op met de kerkrentmeester via kerkrentmeester@kerkinnesselande.nl