Nieuws – Taco Koster nieuwe dominee

Taco Koster nieuwe dominee Kerk in Nesselande
Kerk in Nesselande heeft binnenkort weer een predikant. Per 1 september start Taco Koster als nieuwe dominee van Kerk in Nesselande. Taco heeft jarenlange praktijkervaring, waaronder als pionier in een nieuwbouwwijk in Nieuw-Vennep. Hij is nu als predikant verbonden aan de Kerk van Zunderdorp, onder de rook van Amsterdam. Hij begon zijn loopbaan in Ouddorp en Stellendam.

“Ik heb veel zin om in Nesselande in de kerk en in de wijk aan de slag te gaan en kijk ernaar uit om gemeenteleden en wijkbewoners te ontmoeten”, aldus Taco.

Hij vindt aandacht voor jongeren erg belangrijk, maar verliest de andere generaties niet uit het oog. Zijn motto is ’samen leerling zijn en Jezus volgen’.

Taco is nu ook nog als missionair predikant betrokken bij de Zondagavondkerk in het centrum van Amsterdam. En bij een interculturele pioniersplek in Nieuw-Vennep. Deze twee taken blijft hij combineren met Kerk in Nesselande. Taco gaat 24 uur per week, oftewel drie dagen, in Nesselande werken.

Taco is getrouwd met Jacqueline en heeft drie kinderen, een pleegdochter en sinds kort een kleindochter. Taco wordt 1 september bevestigd. De kerkdienst begint om 10.00 uur. Het is ook startzondag, de start van het nieuwe kerkelijk seizoen.

Binnenkort maken wij het programma van deze dag bekend. Houd de website en de socials in de gaten.