We gaan naar Haastrecht!

Reserveer nu alvast je kampeerplek of blokhut voor het gemeenteweekend voor juni 2024. In het weekend van 21, 22 en 23 juni 2024 zijn jullie allemaal uitgenodigd om mee te gaan naar Haastrecht, camping Streefland. Pak je spulletjes en kom met de auto of de fiets. Wil je niet een heel weekend, maar alleen op zaterdag of zondag? Dat kan ook. Lees verder voor meer informatie en om alvast een plekje te reserveren. 

Camping streefland is een middelgrote familiecamping in de Krimpenerwaard. Op deze camping, in een mooie omgeving, hoef je je niet te vervelen. Er is een voetbalveld, tafeltennis en volleybalveld, klein speeltuintje voor de kleintjes en voldoende grasveld om lekker te spelen. Naast deze faciliteiten zal er door het voorbereidingsteam ook een programma voor dit weekend worden aangeboden, waaronder een BBQ op zaterdag. Over de BBQ en het programma hoor je later meer. 

Een gemeenteweekend van de Kerk In Nesselande staat in het teken van gezelligheid en ontmoeting. Zondagochtend zal er een aangepaste viering plaatsvinden op de camping. 

Wij hebben voor het weekend van 21 tm 23 juni 2024 een optie kunnen nemen op een aantal kampeerplekken bij elkaar op het kampeerterrein en op een aantal blokhutten. De blokhutten liggen dichtbij het kampeerveld.
Tevens hebben wij de plekken gereserveerd op het volley- en voetbalterrein (welke naast het kampeerterrein is gelegen), deze plekken zouden door het jongerenwerk bemand kunnen worden zodat de jongeren, vlak naast het kampeerterrein, een eigen gedeelte hebben. Hierover horen de jongeren later meer via het jongerenwerk. 

Tot 1 november hebben wij een optie op deze faciliteiten. Na deze datum worden ze vrijgegeven voor het publiek. Wil je dus verzekerd zijn van een plekje waarbij je ook nog weet dat we, als gemeente, naast/bij elkaar staan, geef je dan alvast op. Opgeven kan via het reserveringsformulier via de button onder aan deze pagina.

De prijzen zijn als volgt:

Prijs p.p.p.n. vanaf 12 jaar (inclusief toeristenbelasting)€6,00
Prijs p.p.p.n. tot 12 jaar (inclusief toeristenbelasting)€4,00
Caravan/camper/vouwwagen   p.n. (inclusief stroom)€9,75
Tent p.n.€5,00
Stroom voor tent p.n.€3,00
Blokhut p.n. (maximaal 5 personen per blokhut)€55,00
Gebruik douche per 5 min.€0,50

Prijsvoorbeeld:
Gezin van 4 (2 volwassenen en 2 kinderen) met tent en stroom: 2 pers x € 6,00 x 2 nachten = 24,00. 2 kinderen x € 4,00 x 2 nachten = 16,00. Tent 2 nachten x € 8,00 (incl stroom) = € 16,00. Totaal € 56,00.

Prijsindicatie voor de BBQ voor de zaterdag zal € 10,00 per volwassenen zijn en € 5,00 per kind tot 12 jaar. Hierover later meer. 
Ook volgt er later meer informatie over het programma voor dit weekend en hoe je je kan opgeven als je alleen 1 dag wilt komen. 

Via dit aanmeldformulier kun je je aanmelden voor het kampeerweekend en/of de BBQ. Nog vragen? Neem contact met ons op via kampeerweekend@kerkinnesselande.nl. En ben je enthousiast en wil je graag meedoen in het voorbereidingsteam, dan horen wij dit graag ook via het aanmeldformulier of het mailadres. Je bent van harte welkom!

AANMELDEN

Let op!
Het kampeerweekend is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.
Je dient zelf een reis- en/of annuleringsverzekering te regelen.