Welkom bij ontmoetingsproject De Heerlijkheid!
Een bewonersinitiatief in Nesselande om wekelijks op vrijdagavond (18:30-20:30 uur) te voorzien in een heerlijk driegangendiner voor slechts € 6,00.
Gestart om de onderlinge betrokkenheid te stimuleren én om iedereen de kans te geven uit eten te gaan. Dit initiatief wordt gesteund door de Gemeente Rotterdam, de Kerk in Nesselande en door Jumbo Nesselande.

Nieuw seizoen
Op dit moment is het seizoen 2018-2019 afgelopen. We kijken tevreden terug naar alle heerlijkheden die we jullie hebben kunnen serveren en alle ontmoetingen die er geweest zijn. Na de zomervakantie komt De Heerlijkheid terug (we starten op vrijdag 13 september 2019) en zal aanmelden weer mogelijk worden. We zien u dan graag weer terug bij De Heerlijkheid!

Aanmelden
Via onderstaand contactformulier kunt u zich opgeven voor de maaltijd op één of meerdere vrijdagavonden.
Voor aanstaande vrijdagavond kunt u zich tot uiterlijk maandagochtend 12.00 uur aanmelden.
Telefonisch aanmelden kan ook, op iedere maandagochtend tussen 10.00-12.00 uur, via 06-48817859.

Let op: pas wanneer u een bevestiging heeft gekregen van de organisatoren, is uw deelname definitief. Anders laten wij u weten dat er zich al het maximaal aantal mensen hebben aangemeld voor die avond. In dat geval wordt u op een reservelijst gezet en/of kunt u zich aanmelden voor één van de andere avonden.

Allergenen/dieetwensen
Eventuele allergenen of dieetwensen kunt u in het contactformulier aangeven voor uzelf of uw gezelschap. Wij houden er dan zoveel als mogelijk rekening mee, maar kunnen geen volledige garantie geven. Mocht u allergenen aangeven, dan nemen wij contact met u op om één en ander te bespreken.

Betalingswijze en annulering
Voor de maaltijd (driegangendiner) vragen wij een kleine bijdrage van € 6,00 per persoon. Op de avond moet dit contant betaald worden.
Mocht deelname aan deze maaltijd om financiële reden een probleem zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via 06-48817859.
Bij annulering binnen 24 uur van tevoren, worden de kosten in rekening gebracht.

Cadeaubonnen
Wilt u iemand deze maaltijd cadeau doen? Dat kan!
U kunt cadeaubonnen t.w.v. € 6,00 bestellen via deheerlijkheid@kerkinnesselande.nl

Data
Vanaf eind augustus komen hier weer nieuwe data van het volgende seizoen te staan waarvoor u zich dan kunt aanmelden

Datum van aanmelding (verplicht)