De laatste woensdag van de zomervakantie is het zover. Het jaarlijkse zomerfeest voor alle kinderen (in de basisschoolleeftijd) uit Nesselande en omgeving zijn van harte welkom om dit jaar met ons mee te speuren.

Woensdag 21 augustus ben je vanaf 9.30 uur welkom in de aula van basisschool Het Spectrum (Robert van t Hoffstraat 10 in Rotterdam-Nesselande). We starten deze ochtend met een poppentheater, en daarna gaan we in groepjes, onder begeleiding van vrijwilligers, creatieve workshops en/of sport/spelletjes doen. Wat deze workshops precies zijn, dat houden we nog even geheim maar er staat ons veel leuks te wachten.

De ochtend duurt tot 13.00 uur, en wordt gerealiseerd door de Lichtkring uit Nieuwerkerk aan den IJssel, en de Kerk in Nesselande. Deze ochtend is helemaal gratis maar je moet je wel even opgeven via onderstaand formulier.

Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je een bevestiging met de ingevulde gegevens. Deze mail kan bij de spam/ongewenste mail belanden. Heb je niets ontvangen, neem dan even contact met ons op via zomerfeest@kerkinnesselande.nl.

Wil je deze ochtend (gedeeltelijk) helpen als vrijwilliger dan nodigen we je van harte uit om dit ook in onderstaand formulier op te geven. We nemen dan via de mail contact op en informeren jou over de mogelijkheden.

  AANMELDFORMULIER ZOMERFEEST 2024

  Roepnaam van het kind (verplicht)

  Tussenvoegsel

  Achternaam van het kind (verplicht)

  Leeftijd (verplicht)

  Straat + huisnummer (verplicht)

  Postcode + woonplaats (verplicht)

  Emailadres ouders (verplicht)

  Mobiel nummer van ouder die bereikbaar is tijdens het Zomerfeest(verplicht)

  Mag uw kind zelfstandig naar huis fietsen of lopen? (verplicht)

  Ik heb interesse om als vrijwilliger mee te helpen deze ochtend (verplicht)