De Kerk in Nesselande geeft u ook de mogelijkheid om digitaal uw bijdrage te geven aan de wekelijkse collectes. Dit kan met behulp van de Kerk in Nesselande-app of voor gasten met deze bezoekerslink. Hiermee kunt ook uw gaven geven als u de dienst op afstand meebeleeft, of als u geen contant geld of collectebonnen bij u had tijdens de dienst.

Geven met behulp van de Kerk in Nesselande-app of bezoekerslink werkt in principe op dezelfde manier als het geven door middel van gewone collectebonnen. Via de app koopt een tegoed bij de Kerk in Nesselande, en rekent dat direct af met een IDEAL betaling via de app van uw bank. Dit tegoed kunt u vervolgens gebruiken om bijdragen te leveren aan de collectes. Bij een IDEAL betaling wordt een klein bedrag aan transactiekosten in rekening gebracht, zodat dit niet ten koste gaat van de opbrengst van de collecte.

Iedere zondag worden de nieuwe collectes voor die zondag zichtbaar gemaakt in de app en via de bezoekerslink. Deze collectes blijven dan zichtbaar tot aan de eerstvolgende kerkdienst, dus u kunt ook na afloop van een kerkdienst nog geven.

Voor meer informatie over de Kerk in Nesselande-app, klik hier.