De Kerk in Nesselande geeft u ook de mogelijkheid om digitaal uw bijdrage te geven aan de wekelijkse collectes. Dit kan met behulp van de Kerkgeld app. Hiermee kunt ook uw gaven geven als u de dienst op afstand meebeleeft, of als u geen contant geld of collectebonnen bij u had tijdens de dienst.

Geven met behulp van de Kerkgeld app werkt in principe op dezelfde manier als het geven door middel van gewone collectebonnen. Via de app koopt een tegoed bij de Kerk in Nesselande, en rekent dat direct af met een IDEAL betaling via de app van uw bank. Dit tegoed kunt u vervolgens gebruiken om bijdragen te leveren aan de collectes.

Iedere zondag worden de nieuwe collectes voor die zondag zichtbaar gemaakt in de app. Deze collectes blijven dan zichtbaar tot aan de eerstvolgende kerkdienst, dus u kunt ook na afloop van een kerkdienst nog geven.

U kunt de Kerkgeld app hier downloaden:

Er is een handleiding beschikbaar waarin beschreven staat hoe u zich kunt registreren in de app, hoe u een tegoed kunt kopen, en hoe u kunt geven aan de collectes. Deze handleiding vindt u hier.