Nieuws

Nieuws – aanmelden kerkdienst

Sinds enige tijd is het weer mogelijk om de kerkdienst live mee te beleven. Meer informatie kunt u HIER terugvinden. Ook leest u daar hoe je je dient aan te melden als je aanwezig wilt zijn tijdens de kerkdienst. Uiteraard blijft het ook mogelijk om de diensten via Youtube en onze site mee te beleven.

Nieuws – kerkdienst 10.00 uur

Iedereen is van harte uitgenodigd om onze online kerkdienst mee te beleven waarin ds Van Herwijnen voorgaat. De dienst start om 10.00 uur. Zowel via ons youtube-kanaal als via onze site mee te beleven!

Nieuws – doorstroomdienst

Zondag 12 juli nemen Jaron, Nout, Juriaan, Floor, Olivia en Josefien afscheid van de kinderdienst en worden zij welkom geheten door het jongerenwerk in de dienst. Deze eredienst is samen met hen voorbereid en zij zullen ook hun medewerking verlenen aan deze dienst. Marien Kollenstaart gaat voor. Wij nodigen iedereen uit om deze dienst online … Lees verder Nieuws – doorstroomdienst

Nieuws – kerkdienst as zondag

Zondag 28 juni gaat ds. Nynke Dijkstra-Algra voor in onze zondagse eredienst. De dienst start om 10.00 uur en is online mee te beleven via onze site en via Youtube. Voor de kinderen staat er weer een kinderprogramma online op onze kinderdienst-pagina.

Nieuws – zondag kerkdienst

Zondag 21 juni bent u van harte welkom om onze zondagse eredienst live mee te beluisteren via ons Youtube-kanaal. Ook kunt u deze dienst vinden op onze pagina "meekijken". We starten om 10.00 uur en de voorganger is Marien Kollenstaart. Tot zondag!

Nieuws – live muziekband

Zondag 14 juni zal voor het eerst sinds geruime tijd weer "onze eigen" muziekband spelen met zangbegeleiding. Voorganger deze zondag is Gert van den Bos. Zorg dat u om 10.00 uur klaar zit, dan hoeft u niets te missen! tot zondag.

Nieuws – Pinksteren

Aanstaande zondag 31 mei is een online Pinksterdienst die u en jij live kunnen meebeleven via onze site of ons Youtube-kanaal. Marien Kollenstaart gaat voor. Voor de kinderen van de basisschool wordt er een kindervertelling en verwerking via onze site aangeboden (www.kerkinnesselande.nl/kinderdienst). De dienst start om 10.00 uur.