Nieuws

Nieuws – Re:Sound 19-1

De eerste Re:Sound van 2020 is aanstaande zondag 19 januari. De deuren gaan open om 18.45 uur en om 19.00 uur starten we met deze dienst speciaal voor en door jongeren! Spreker is Michel Koekkoek. Thema “under pressure”. Kom ook!

Nieuws – Schaatsen

Vrijdag 7 februari gaan we gezellig schaatsen met elkaar! Zit je op de middelbare school…. geef je dan snel op bij Robert-Jan of Arthur! Schrijf alvast in je agenda, je hoort nog hoe laat we precies afspreken!

Nieuws – Gebedsuur zondagavond 5 januari a.s.

Zondagavond 5 januari a.s. organiseert de werkgroep Nesseklooster opnieuw een gebedsuur. Aan het begin van het nieuwe jaar willen we in het bijzonder bidden voor de wereld. Bid u/jij met ons mee? Van harte welkom in de Brede School. Inloop 19.15 uur, aanvang 19.30. Elke eerste zondagavond van de maand is er afwisselend een gebedsuur, dan wel een stilte-uur. Mail voor meer info: nesseklooster@kerkinnesselande.nl.

Nieuws – Duik mee!

Start het jaar goed door op 1 januari een nieuwjaarsduik te nemen in de Zevenhuizerplas. Door je te laten sponsoren haal je hiermee meteen geld op voor ons nieuwe diaconale jaardoel Stichting Albania Support. 14.00 uur strand Nesselande. Geef je nu op via nieuwjaarsduik@kerkinnesselande.nl of schrijf je in op de intekenlijst in de kerk.

Nieuws – FamilieKerstnachtdienst

Start de Kerst met het hele gezin met een bezoek aan de FamilieKerstnachtdienst om 19.00 uur in de Kerk in Nesselande. Muzikale medewerking wordt verleend door Reni & Elisa en ons eigen kindergelegenheidskoor. In deze muzikale en feestelijke dienst zal Marien Kollenstaart een korte overdenking geven. Tijdens de dienst is er een collecte voor het project voor de opbouw van de kerk in Syrië (Kerk in Actie). Na de dienst is warme chocomelk en gluhwein. Toegang is gratis. U komt toch?

Nieuws – Kerstsfeerfeest

Op zaterdag 14 december organiseren het Buurtwerk, Leger des heils, een aantal Citytrainers en Kerk in Nesselande weer het jaarlijkse KerstSfeerFeest!

Het kerstfeest is van 14.00 tot 16.00. Om 13.30 openen de deuren van het nesscafé (wijkcentrum De Kristal) en bent u al welkom!

Iedereen kan komen genieten van samenzang, het kerstverhaal, muziek, solozang en lekker kerst versnaperingen!

Nieuws – Superwoman!!

As vrijdagavond is er weer een Superwoman avond voor alle meiden van de middelbare school. Gezellig bij elkaar komen bij iemand thuis om te praten over geloof, te knutselen, filmpje te kijken of iets te bakken. Lokatie en tijd weten? Mail even naar jongerenwerk@kerkinnesselande.nl

Nieuws – Re:sound

Zondagavond 17 november is er weer een Re:sound dienst met als thema Expedition: Life with God en als spreker Alexander Noordijk.
Om 18:45 gaat de deur open en om 19:00 zal de Re:sound beginnen.