Geloven doen wij samen. Als kerk vormen we een gemeenschap. Op zondag en doordeweeks komen we graag samen om met elkaar God te zoeken of over geloven te praten.

Naast de ‘gewone’ kerkdiensten die elke zondagmorgen om 10.00 uur gehouden worden, zijn er ook regelmatig samenkomsten met een bijzonder karakter, zoals de praise avonden, jongerendienst, Kerstzangdienst, doop- of avondmaalsdienst of de startzondag.

Indien je niet in de gelegenheid bent om de dienst te bezoeken is het ook altijd mogelijk om de dienst live mee te beleven, zie hiervoor Meekijken. Ook kan je op een later moment de dienst nog eens beluisteren, zie Terugluisteren.

Een aantal keer per jaar is de zondagsdienst rechtstreeks te beluisteren via Omroep Zuidplas en Omroep Capelle. Beide omroepen zijn actief via internet, radio en tv in respectievelijk de gemeente Zuidplas en Capelle aan den IJssel.
Iedere zondagochtend hebben zij van 9.00 uur tot 11.30 uur het radioprogramma ‘Rondom de kerken’. Tijdens dat programma zendt de omroep van 10.00 tot 11.30 uur een kerkdienst uit van één van de kerken in gemeente Zuidplas, Capelle aan den IJssel of van de Kerk in Nesselande.
Ga voor meer informatie naar www.omroepzuidplas.nl of www.radiocapelle.nl en klik op de tab ‘radio’. Daar vind je de programmering en radiofrequenties.