De Kerk in Nesselande heeft veel kinderen in de gemeente die regelmatig bij elkaar komen om gezellig met elkaar te kletsen, een spelletje te spelen, een Bijbelverhaal te lezen en samen te zingen.

Op zondag is er tijdens de kerkdienst oppas (0 tot 4 jaar). Kinderen vanaf groep 1 tot en met 8 hebben elke week kinderdienst.

De Kerk in Nesselande heeft samen met andere christenen Nesse United opgericht. Ieder jaar in de laatste week van de zomervakantie wordt er op één of meerdere dagen een kinderfeest georganiseerd met als doel om de kinderen in de wijk kennis te laten maken met het Evangelie, voor verbinding in de wijk te zorgen en vanuit Gods Liefde te dienen. Een missionaire activiteit.  De zomerweek wordt interkerkelijk georganiseerd door een kernteam met leden uit verschillende kerkelijke gemeenschappen. Ook de vrijwilligers die op de dag(en) zelf aanwezig zijn om te helpen komen uit verschillende kerken, waaronder Kerk in Nesselande. Het kernteam wordt bijgestaan door Nesse United, het bestuur van christenen voor christenen in de wijk Nesselande.