Je bent van harte welkom bij onze kerstvieringen. Al onze vieringen zijn vrij toegankelijk. Denk er wel aan dat er voor de kinderkerstviering op zaterdag 23 december een plaatsje gereserveerd moet worden.

Kinderkerstfeest – Zaterdag 23 december – 18.30 uur
Kindertheater professor Cool
Speciaal voor kinderen van de basisschool, hun vrienden en familie. Dit kinderkerstfeest wordt gezamenlijk georganiseerd met Nesse United.
De toegang is gratis maar inschrijven is verplicht via deze link, KLIK HIER
Zaal open 18.15 uur

Professor Cool wil een machine uitvinden die voor kerstsfeer gaat zorgen. Dat is hard nodig, want de professor is daar zelf niet zo goed in- en nog belangrijker: professor Koek komt langs met kerst! Professor Cool is al een tijdje stiekum verliefd op haar, en dus wil hij een goede indruk maken… Maar gaat dat ook lukken?
En wat doen die geheimzinnige pakjes bij de machine? Uiteindelijk ontdekt Professor Cool met de hulp van de kinderen wat écht voor kerstsfeer zorgt, en dat is toch iets heel anders dan hij van tevoren dacht…

Eerste Kerstdag – maandag 25 december – 10.00 uur
We vieren de geboorte van Jezus in deze feestelijke dienst. Toegang is vrij er is plek voor jou. Voor de jongste kinderen is er oppas en voor de kinderen van de basisschool is er kinderdienst tijdens de dienst.

We starten om 9.50 uur met samenzang onder begeleiding van ons eigen combo.