Sinds 26 juni ontvangen we circa 30-40 bezoekers. We zijn verheugd te zien dat de laatste weken steeds meer mensen, zowel gemeenteleden als gasten, de fysieke diensten bijwonen. Er zijn echter altijd nog wel plaatsen vrij. Vanaf heden zal de kerkzaal opengesteld worden voor meer bezoekers, waarbij we de mogelijkheid hebben om tot circa 60-70 bezoekers te kunnen ontvangen, met inachtneming van de anderhalve meter. Wij nodigen u allen hiervoor van harte uit.

Vanaf zondag 12 september kunnen weer alle liederen tijdens de kerkdienst worden meegezongen.
Vanaf de startzondag zal er na de kerkdienst weer gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of limonade. Kijk voor het programma van de startzondag verderop in deze nieuwsbrief. Voornoemde verruimingen zijn in lijn met het PKN advies en de richtlijnen van de rijksoverheid, zie voor verdere informatie deze link. Er zal gezorgd worden voor voldoende ventilatie van de kerkzalen voor, tijdens en na de dienst rekening houdend met het aantal bezoekers. Hoewel mondkapjes niet (meer) verplicht zijn, verzoeken wij u, voor en na de dienst, zoveel mogelijk rekening te houden met de anderhalve meter afstand, tot een eventueel besluit vanuit de rijksoverheid dat deze komt te vervallen.

Om de dienst bij te kunnen wonen dient u zich op te geven via deze link. Na ontvangst van de bevestiging kunt u de Inschrijving via eventbrite blijft vooralsnog wel noodzakelijk, zodat we van tevoren weten hoe we de kerkzaal moeten indelen. Dat kan via deze link. Inschrijven kan tot uiterlijk 23.00 uur op de donderdag vóór de kerkdienst. Zo weten we hoeveel kinderen er zich aanmelden voor de baby-oppas en kinderdienst, zodat we hier ook de oppas en leiding op kunnen afstemmen. Wilt u bij een eventuele afmelding na voornoemde deadline dit ook even doorgeven? Dit kan door te appen of bellen naar Jos Reijnierse. Mocht u te laat zijn met aanmelden en toch graag naar de kerk komen, kunt u altijd op vrijdag of zaterdag aan Jos vragen of er nog plek is.