Nieuws – startzondag

Op zondag 18 september openen we het nieuwe seizoen samen. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de startzondag. We beginnen met een feestelijke gezinsdient. 

Dominee Pieter Terpstra gaat in deze dienst voor. Het thema is: “Aan tafel”. In de Bijbel – maar ook in de kerk – wordt vaak samen gegeten. Gasten worden genodigd, want samen eten schept verbondenheid. Het voedt niet alleen het lichaam, maar ook de ziel. Want terwijl je met elkaar in gesprek bent, ga je elkaar met andere oren horen en met andere ogen zien.

Deze feestelijke dienst is voor jong en oud. In de dienst is er een korte meditatie en voor de jongere gemeenteleden een verhaal en leuke opdrachten. 

Gavenveiling 
Direct na de dienst drinken we koffie en start de “Gavenveiling”. De opbrengst van de gavenveiling is voor stichting Present. Er zijn al veel talenten aangeboden die geveild gaan worden, dus je kunt meebieden op bijvoorbeeld een heerlijke taart, workshop, autowassen, oppas en nog veel meer.
Tijdens de gavenveiling kunnen de kinderen spelen op het plein en is daar ook een lekkere traktatie. 

Lunch 
Om ongeveer 12:30 starten we de lunch. Iedereen wordt uitgenodigd om iets lekkers mee te nemen en dit met elkaar te delen. Het thema krijgt zo letterlijk vorm. Er zijn al heel wat aanmeldingen van gemeenteleden die broodjes, salades etc. meenemen om te delen. Heb je je niet aangemeld? Geen enkel probleem! kom, er is eten voldoende om te delen! 

Rond 13:30 is het programma afgelopen en ruimen we met elkaar even op.