Nieuws – Musical in 1 dag!

Een musical oefenen en uitvoeren in 1 dag? “dat kan toch nooit” is de eerste reactie van vele als ze horen dat theatergezelschap De Vliegende Speeldoos musicals in 1 dag oefent en uitvoert met een grote groep kinderen. En toch kan het! En de kinderen in de leeftijd 4 tot en met 12 jaar uit Nesselande en omgeving krijgen de mogelijkheid om hier aan mee te doen.

Zes professionals op het gebied van acteren, zang en dans, doceren en techniek stomen de kinderen klaar op zaterdag 22 december klaar voor de musical “Esther”.  En natuurlijk gaan we deze musical ’s avonds opvoeren voor echt publiek.

De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven?

De dag begint om 13.00 uur voor de kinderen van groep 3 tm 8 en de kinderen van groep 1 en 2 worden om 15.00 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren Als uw kind mee wilt doen met deze bijzondere musical die je niet snel zult vergeten, vul dan onderstaande gegevens in en mail deze naar kids@kerkinnesselande.nl. Het aantal inschrijving is beperkt dus vol=vol. Kaarten voor deze musical zijn te reserveren vanaf 1 november via www.zingenindekerk.nl.

Met deze musical steunen we ons diaconale jaardoel “Kinderen in de Knel”. Voor dit doel vragen wij per deelnemend kind een bijdrage van € 4,00. Wilt u dit overmaken naar NL36RABO0139072381 t.n.v. Hervormde Gemeente ovv “naam en achternaam van uw kind” en Kinderen in de knel.

**********************************************************

ANTWOORDSTROOK

Naam kind:

Leeftijd en groep:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Je kan rekenen op deze hulp
opbouwen 11.00 – 12.30 naam ouder:

Begeleiden groepje 12.30 – 19.00 naam ouder:

Verzorgen eten/drinken 14.45 – 18.30 uur naam ouder:

***************************************************************