Nieuws – Kerstvieringen in Nesselande

Professor Cool wil een machine uitvinden die voor kerstsfeer gaat zorgen. Dat is hard nodig, want de professor is daar zelf niet zo goed in- en nog belangrijker: professor Koek komt langs met kerst! Professor Cool is al een tijdje stiekem verliefd op haar, en dus wil hij een goede indruk maken… Maar gaat dat ook lukken?
En wat doen die geheimzinnige pakjes bij de machine? Uiteindelijk ontdekt Professor Cool met de hulp van de kinderen wat écht voor kerstsfeer zorgt, en dat is toch iets heel anders dan hij van tevoren dacht…
Op zaterdag 23 december is er een speciaal kinderkerstfeest in Nesselande voor alle kinderen van de basisschool, hun vriendjes en ouders. Schrijf je snel in, want vol = vol. Toegang is gratis. Inschrijven kan via de QR code of surf naar www.kerkinnnesselande.nl/kerst-2023.

Op maandag 25 december, eerste Kerstdag, is er een Kerstviering om 10.00 uur in de Kerk in Nesselande. U, jij en jullie zijn daar van harte welkom. Tijdens de dienst is er oppas en kinderdienst voor de kinderen. Vanaf 9.50 uur starten we met samenzang en vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. Kom je ook? Neem gerust je buren mee.