We zijn een kerk waarin we met elkaar lief en leed delen. In 2023 bestonden we 20 jaar en dat hebben we gevierd! Maar ook in 2024 willen we er samen iets moois van maken, binnen en buiten de kerk!

20 jaar Kerk in Nesselande is een moment waarop we hebben stil gestaan hoe we hier zijn gekomen, welke plek we hebben in onze wijk Nesselande en waar we met elkaar naar toe willen groeien. De Kerk in Nesselande is een kerk midden in de wijk. We willen een open, uitnodigende gemeenschap zijn, voor alle bewoners van de wijk en omliggende gemeenten.

Geloof en ontmoeting, niet alleen op zondag. Ook door de weeks willen we samen God zoeken en er zijn voor elkaar en onze medemens. We nodigen jou van harte uit om samen te zoeken wat de Kerk in Nesselande voor jou kan betekenen. Kom gerust eens kijken op zondagochtend. De koffie en thee staat al vanaf 9.30 uur klaar. Heb je vragen? trek iemand aan zijn jasje of stel je vraag aan onze gastvrouw/heer die bij de ingang staat (herkenbaar aan een groen keycord). Wie weet zien we jou een keer verschijnen.